Beste iedereen,

Nu de feestdagen naderen en we nadenken over het jaar dat voorbij is, wilde ik een zinvolle en impactvolle manier met je delen om terug te geven en een verschil te maken in de wereld.

Give For Good is een nieuw donatieplatform voor goede doelen dat de filosofie van Effectief Altruïsme volgt, wat betekent dat we manieren proberen te vinden om alle donaties het grootst mogelijke effect te laten hebben. 

Bij Give For Good doen we dit op een unieke manier: we zetten elke eenmalige donatie om in een duurzame bron van inkomsten voor goede doelen in de toekomst. We doen dit door de donaties te investeren in sociale en groene aandelen, en vervolgens de rente elk jaar te geven aan de goede doelen die je kiest. Zo genereert elke eenmalige donatie veel meer impact op de lange termijn en wordt het een oneindige bron van geldelijke steun voor je favoriete goede doelen. 

Niet alleen zorgt Give For Good ervoor dat je donaties het grootst mogelijke effect hebben, maar het maakt het je ook gemakkelijk om te geven. Je kunt ervoor kiezen om doneren aan een specifiek goed doel dat voor jou van betekenis is, of je kunt Give For Good de organisaties laten kiezen die je wilt ondersteunen binnen een thema die je belangrijk vindt.

Ik hoop dat je overweegt om deze feestdagen via Give For Good een goed doel te steunen dat voor jou van betekenis is. Of het nu een kleine of grote donatie is, alle kleine beetjes helpen en kunnen een groot verschil maken voor de planeet, haar dieren en/of de levens van mensen in nood.

Ik wens jou en je dierbaren fijne en gezonde feestdagen.

Met vriendelijke groet,

Rik Viergever

Oprichter bij Give For Good
www.giveforgood.world

nl_NLNederlands (Nederland)